Download MP3 & Video for: Crkvamk


  • Reviewed by on Monday July 22 2019 91 out of 100 based on 53 user ratings
   Rating: 5 5,538 views

  Slovačka Evangelička Crkva - Mk 10, 13-16 - Kapelan Vladislav Ivičiak

  Slovačka Evangelička Crkva - Mk 10, 13-16 - Kapelan Vladislav Ivičiak

  Bese toa mnogu odamna

  Bese toa mnogu odamna

  Беше тоа многу одамна ::.. Беше тоа многу одамна, одамна, пред многу векови, зимска ноќ во градот Витлеем,...
  Reportaža: Dobojske siječanjske slike 2017.

  Reportaža: Dobojske siječanjske slike 2017.

  Sredinom siječnja zaputismo se kroz snijegom i ledom okovanu Bosnu do Doboja, grada zagrljenog rijekama Bosnom, Sprečom i Usorom podno istoimene ...
  Kade da odam vo tagite moi

  Kade da odam vo tagite moi

  Каде да одам во тагите мои ::.. Каде да одам во тагите мои? Кого да барам штом останам сам? Тој што го подига...
  Кон крстот води ме - Велигден 2014

  Кон крстот води ме - Велигден 2014

  Песната е изведена од музичката група на ХБЦ „Радосна Вест" - Скопје, Велигден 2014 Оригинална песна/Original...
  Most zajedništva E4 - Čedo Ralević Baptistička crkva

  Most zajedništva E4 - Čedo Ralević Baptistička crkva

  Most zajedništva, emisija o veri i zajedništvu među ljudima bez obzira na versku pripadnost. wwww.ntv.rs.
  Kon krstot vodi me - Veligden 2014

  Kon krstot vodi me - Veligden 2014

  ХБЦ Радосна Вест - Кон крстот води ме Велигден 2014 Оригинална песна/Original song: Hillsong - Lead me to the cross Спасителу,...
  Mi prosti

  Mi prosti

  Ми прости ::.. Три силуети висеа на Голгота, A сонцето се облекло во црнина; Распнат на крст, за сите мои...
  Na sekoj mu treba milost

  Na sekoj mu treba milost

  Песни за славење на Господ/Pesni za slavenje na Gospod ..:: На секој му треба милост ::.. На секој му треба милост Љубов...
  Cuda se slucuvaat

  Cuda se slucuvaat

  Чуда се случуваат ::.. Секој мора некогаш да започне нов почеток, најди сила, време е за нов ден. Секој може...