Download MP3 & Video for: Surja El Fatiha Ihlas Felek En Nas E Recituar Nga Mishari Rasid Alafasy


  • Reviewed by on Tuesday October 15 2019 83 out of 100 based on 60 user ratings
   Rating: 5 8,984 views

  Surja El Fatiha Ihlas Felek En Nas- e recituar nga Mishari Rasid Alafasy.

  Surja El Fatiha Ihlas Felek En Nas- e recituar nga Mishari Rasid Alafasy.

  Kuran, Suret  El Fatiha, El Nas, El Felek, El Ihlas,Al Asr (saad al ghamdi)

  Kuran, Suret El Fatiha, El Nas, El Felek, El Ihlas,Al Asr (saad al ghamdi)

  Meso Suren Nas ( Në Transliterim Shqip dhe Përkthim Shqip ) Në HD

  Meso Suren Nas ( Në Transliterim Shqip dhe Përkthim Shqip ) Në HD

  Surja Nas Recituar nga Mishari Rashid Al Afasi. Për më shumë video klikoni këtu: http://www.youtube.com/theislamiq#g/u Për t'u abonuar që të përfitoni nga ...
  Surja El-Fatiha (Shqip) - Mishary Rashid Alafasy

  Surja El-Fatiha (Shqip) - Mishary Rashid Alafasy

  Për arsye se Gjuha Arabe është gjuhë shumë e thellë dhe Kur'ani zotëron një stil unik, nuk është i mundur përkthimi 100%. Në video do të lexoni përshtatjen e ...
  Surja Fatiha, Ihlas, Felek, Nas & Ajeti Kursij - Naser El Kitami ᴴᴰ

  Surja Fatiha, Ihlas, Felek, Nas & Ajeti Kursij - Naser El Kitami ᴴᴰ

  https://www.facebook.com/Thirrja-ne-islam-211316679253007/?ref=settings.
  Surah El-Ihlas,El-Felek i En-Nas

  Surah El-Ihlas,El-Felek i En-Nas

  Description.
  Surja el Bekare

  Surja el Bekare

  Surja el Bekare - Suretu el Bekare - Recitim Emocional me perkthim ne shqip, Recituar nga Mishary Rashid Al Afasy Degjojeni Suren e e dyte te kuranit Suren el ...
  Surja El-Ihlas - Mishary Rashid Alafasy 1080p ᴴᴰ

  Surja El-Ihlas - Mishary Rashid Alafasy 1080p ᴴᴰ

  Shpërndajeni për hirë të Allahut, që të përfitojnë të tjerët,por MOS i PAKËSONI (preni) diçka videos !
  En Nas El Felek El Ihlas

  En Nas El Felek El Ihlas

  En Nas El Felek El Ihlas.
  Surja, El Fatiha. Recituar nga Yasser Al-Failakawi

  Surja, El Fatiha. Recituar nga Yasser Al-Failakawi

  Selamun Alejkum. (السلام عليكم) Nëse ju e pëlqeni këtë Video, Atëhere shpërndajeni në Facebook dhe në rrjete tjera sociale! Falemnderit, Islam On Line Staff!